4 ημέρες
αναχώρηση: 15/01/2024
από 365 € το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Βερολίνο 15/01/2024-18/01/2024

4 ημέρες | 3 διανυκτερεύσεις

Αναχώρηση: 15/01/2024-18/01/2024
Τιμή: από 365€ άτομο σε ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 
Βερολίνο - Ζήστε την Ιστορία και την Τέχνη της Πόλης
Βερολίνο, η πόλη που συνδυάζει την πλούσια ιστορία με την τέχνη και κουλτούρα. Σε τρεις αξέχαστες ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε αυτήν την μαγική πόλη και να ζήσετε μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες.
 
Τέχνη και Ιστορία στο Kreuzberg
Περιήγηση στο δημιουργικό κέντρο του Βερολίνου, το Kreuzberg. Ο ξεναγός θα σας μυήσει στον κόσμο της τέχνης του δρόμου, εξηγώντας τον μυστικό κώδικα των καλλιτεχνών που έχουν δημιουργήσει αυτά τα εντυπωσιακά έργα. Καταπληκτικά γκράφιτι, τοίχοι που μιλούν, και τέχνη που εκφράζει την ψυχή της πόλης θα σας συνοδεύσουν σε αυτήν την περιπέτεια διάρκειας 3 ωρών.
 
Εξερευνώντας το Βερολίνο
Στη συνέχεια, η ιστορία του Βερολίνου θα ζωντανέψει μπροστά σας με μια περιήγηση στα κύρια αξιοθέατα της πόλης. Θα επισκεφθείτε την πύλη του Βρανδεμβούργου, το καταφύγιο του Χίτλερ, το τείχος του Βερολίνου και πολλά άλλα σημεία που έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην πόλη. Οι ξεναγήσεις αυτής της ημέρας θα διαρκέσουν 4 ώρες και θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε την πλούσια ιστορία του Βερολίνου.
Το Βερολίνο είναι πόλη με μια συναρπαστική ιστορία. Αυτό το ταξίδι θα σας επιτρέψει να ζήσετε την πολυμορφία της και να ανακαλύψετε τα μυστικά που κρύβει σε κάθε γωνιά της. Ετοιμαστείτε να απογειώσετε τις αισθήσεις σας και να ζήσετε το Βερολίνο όπως ποτέ άλλοτε.
Φορτίστε την φωτογραφική σας μηχανή και καλέστε μας τώρα.

Περιλαμβάνει

Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση της TURKISH AIRLINES

 Προσωπικό αντικείμενο, χειραποσκευή καμπίνας 8 κιλών και βαλίτσα 20 κιλών

Φόροι αεροδρομίων

3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων

Καθημερινό πρωινό γεύμα στο ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνει

Η τιμή δεν περιλαμβάνει τον φόρο διανυκτέρευσης ο οποίος πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο.